You are here

Palkitsemisfilosofia

Konecranesin palkitsemisfilosofian tavoitteena on houkutella, sitouttaa ja motivoida osaavia työntekijöitä. Se korostaa kannustimia ja oppimismahdollisuuksia, jotka edistävät kilpailuetua ja ovat tärkeä osa työntekijäkokemusta. Yhdistämme palkitsemisen suoritukseen ja saavutuksiin kaikilla organisaatiotasoilla.

Palkitsemisemme on suunniteltu edistämään korkeaa suorituskykyä ja sitoutumista liiketoimintatavoitteisiimme. Konecranesin palkitsemisjärjestelmien tavoitteena on edistää yrityksen kilpailukykyä ja pitkän aikavälin taloudellista menestystä, sekä vaikuttaa positiivisesti omistaja-arvon kehitykseen.

Konecranes sijoittaa itsensä työntekijämarkkinoille työntekijöiden ja työntekijäryhmien sijainnin perusteella. Olemme valmiita investoimaan markkinoihin, joilla asemamme työnantajana ei ole niin tunnettu ja houkutteleva, ja joilla on vähemmän yhtiön sisäisiä uramahdollisuuksia. Investoimme myös nopeasti kehittyville markkinoille, esimerkiksi korkean inflaation maihin. Markkinoiden määritelmä vaihtelee työntekijäryhmittäin. Työntekijöiden ja toimihenkilöiden kohdalla Konecranes käyttää pääasiassa paikallisia vertailuja. Johdon osalta vertaamme itseämme kansainvälisiin yrityksiin johdon sijainnin perusteella.