You are here

Liiketoiminta-alueet

Konecranesin organisaatiorakenne sisältää kolme liiketoiminta-aluetta: Kunnossapito, Teollisuuslaitteet ja Satamaratkaisut

Kunnossapito Teollisuuslaitteet Satamaratkaisut

Konecranes tarjoaa 50 maassa toimivan 600 huoltopisteen verkostonsa kautta erikoistuneita kunnossapitopalveluja ja varaosia kaikentyyppisille ja -merkkisille teollisuusnostureille, nostimille ja satamalaitteille – yksittäisestä laitteesta aina kokonaisen tuotantolaitoksen kunnossapitotoimintoon. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme toimintojen turvallisuutta ja tuottavuutta.

Teollisuuslaitteet-liiketoiminta-alue tarjoaa nostimia, nostureita ja materiaalinkäsittelyratkaisuja monille eri teollisuudenaloille, kuten jätteistä energiaa tuottavalle teollisuudelle, biomassa-, paperi- ja metsäteollisuudelle sekä auto- ja metalliteollisuudelle. Tuotteita markkinoidaan Konecranes-brändin lisäksi itsenäisillä tuotemerkeillä, joita ovat Demag, SWF Krantechnik, Verlinde, R&M, Morris Crane Systems ja Donati.

Satamaratkaisut-liiketoiminta-alue tarjoaa laajan valikoiman manuaalisia ja automaattisia kontinkäsittelylaitteita, telakkanostureita, siirrettäviä satamanostureita ja raskaita trukkeja sekä kattavan valikoiman palveluja. Tuotteita myydään Konecranes-tuotemerkin alla. Osaa tuoteryhmistä markkinoidaan Konecranes Gottwald, Konecranes Noell ja Konecranes Liftace -tuotenimillä.

Tuotteet:

Elinkaarenaikainen Kunnossapitopalvelu on meidän kattava ja järjestelmällinen lähestymistapa kunnossapitoon. Pystymme tarjoamaan nosturitarkastuksia ja ennakoivaa kunnossapitoa, korjaavaa kunnossapitoa ja päivitysasennuksia, konsultointipalveluja ja modernisaatiopalveluja.

Pystyäksemme tarjoamaan Elinkaarenaikaisen Kunnossapitopalvelun Reaaliajassa käytämme Teollista Internettiä, yhdistäen dataa, laitteita ja ihmisiä. TRUCONNECT käsittää etähuoltotuotteita ja -sovelluksia, jotka tukevat kunnossapitotoimintoja sekä edistävät turvallisuuden ja tuottavuuden parantamista. Se on tärkeä osa reaaliajassa tapahtuvaa elinkaaren aikaista kunnossapitopalvelua.

Tuotteet:

Tuotevalikoimamme sisältää nostoratkaisuja prosessiteollisuusaloille, teollisuusnostureita ja työpistenostureita, mukaan lukien komponentit kuten köysinostinnosturit ja sähköiset ketjunostimet. Tuotetarjoamaan kuuluu myös useita huipputeknologiatoimintoja, kuten automaatio ja TRUCONNECT- etäpalvelut. Tarjoamme myös laajan valikoiman lastin- ja alueenhallintasovelluksia, jotka antavat täyden hallinnan materiaalinkäsittelyyn ja edistävät käyttäjän turvallisuutta sekä tuottavuutta.

Tuotteet:

Tuotevalikoimamme kontinkäsittelyä varten sisältää pyörillä kulkevat nosturit (RTG), satamanosturit (STS), kiskoilla kulkevat nosturit (RMG), automaattiset pinoamisnosturit (ASC), konttilukit, Sprinter Carrier- järjestelmät ja trukit. Telakkakäsittelyä varten tarjoamme alan kattavimman valikoiman telakkanostureita, mukaan lukien Goliath Gantry nosturin laivalohkojen kokoonpanoon. Tarjoamme myös valikoiman ohjelmistotuotteita varastointilogistiikkaan ja konttiterminaalien operointiin, sekä konsultointipalveluja uusia konttiterminaali malleja ja konttiterminaalimodernisaatioita varten.