You are here

Barcelonan satamassa toimiva BESTin konttiterminaali tilaa lisää Konecranes ARMG -nostureita

Konecranes on saanut Hutchisonin Barcelonan satamassa operoimalta BESTin konttiterminaalilta kuuden automatisoidun kiskoilla liikkuvan konttinosturin (ARMG) tilauksen.

BESTin konttiterminaalin suurella automatisoidulla konttipihalla on entuudestaan 48 Konecranes ARMG -nosturia. Nyt tilatut nosturit ovat samanlaisia kuin jo käytössä olevat ARMG:t. Niiden nostokapasiteetti on 40 tonnia, ne voivat pinota yksi yli viiden konttia päällekkäin, ja pukin jalkojen väliin mahtuu yhdeksän konttia rinnakkain.

Uusi tilaus on osoitus BESTin tyytyväisyydestä Konecranesiin ja sen toimittamaan kontinkäsittelyteknologiaan. Nosturit toimitetaan kahden nosturin erissä, ja viimeinen pari on tarkoitus toimittaa vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä.

Lisätietoja:
Jussi Sarpio, johtaja, RMG- ja ARMG-nosturit, satamanosturit, Konecranes
Sähköposti: Jussi.sarpio@konecranes.com tai puhelin: 040 554 7010

Sijoittajat ja analyytikot
Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: eero.tuulos@konecranes.com tai puhelin: 020 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2017 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3 136 miljoonaa euroa. Konsernilla on 16 200 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).