You are here

Ilari Kallio Konecranesin digitalisaatiojohtajaksi

Ilari Kallio (MSc, eMBA) on nimitetty Konecranesin digitaalisesta kehityksestä vastaavaksi johtajaksi (Chief Digital Officer). Hän aloittaa uudessa tehtävässään 18. kesäkuuta 2018 ja raportoi teknologiajohtaja Juha Pankakoskelle.

Kallio siirtyy Konecranesille Wärtsilältä, jossa hän työskenteli digitalisaatiojohtajana (Director, Digitalization) meriteollisuusasiakkaisiin keskittyneessä liiketoimintayksikössä. Hänellä on laaja kokemus isojen teknologiatoimintojen johtamisesta, uusien digitaalisten liiketoimintamallien kehittämisestä sekä innovaatioekosysteemien rakentamisesta. Kallio on myös osallistunut Suomen teollisuuden kehittämiseen useissa innovaatiokeskittymissä, kuten Dimecc Oy:ssa ja Click Innovation Oy:ssa, puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Kallio on myös valittu vuoden 2016 teknologiajohtajaksi Suomessa.

“Konecranes on mahtava yritys ja todellinen teollisuudenalan edelläkävijä digitalisaatiossa. Odotan mielenkiinnolla, että pääsen tutustumaan tarkemmin yrityksen liiketoimintaan, tuotteisiin ja ihmisiin – digitaalisen liiketoiminnan todellisiin mahdollistajiin – sekä näkemään miten voin parhaiten tukea Konecranesia ja Konecranesin asiakkaita digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä.”, sanoo Ilari Kallio.

Lisätietoja:
Juha Pankakoski, johtaja, teknologiat
Puh. 020 427 11

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2017 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3 136 miljoonaa euroa. Konsernilla on 16 400 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

 

 

Press images

Download high resolution image