You are here

Italialainen monitoimiterminaali tilaa Konecranes Gottwald -mobiilisatamanosturin

Konecranes on saanut Terminal San Giorgio S.r.L. (TSG) -terminaalilta tilauksen uudesta Konecranes Gottwald -mobiilisatamanosturista Genovaan. Tilaus tehtiin vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla, ja laite toimitetaan kesäkuussa 2018.

Nosturi käsittelee kontteja sekä projekti- ja yleisrahtia monitoimiterminaalissa. Nosturi voi tulevaisuudessa ottaa käyttövoimansa sataman sähköverkosta, jonka ansiosta energian kulutus sekä pakokaasupäästöt pienenevät.

Diesel-sähkönosturi on TSG:n toinen Model 7 -mallin mobiilisatamanosturi. Ensimmäinen otettiin käyttöön vuonna 2013. Maurizio Anselmo, toimitusjohtaja, TSG, sanoo: ”Nykyinen nosturimme on todella suorituskykyinen ja luotettava, ja sen avulla olemme pystyneet parantamaan käsittelykapasiteettiamme. Lisäksi paikallisen Konecranes-huoltotiimin osaaminen ja saatavuus on vakuuttanut. Siksi valitsimme nytkin Konecranes Gottwald -mobiilisatamanosturin. Kaksi monipuolista nosturia yhdessä auttavat meitä hyödyntämään koko potentiaalin terminaalissamme, joka on Genovan sataman tärkein monitoimiterminaali.”

Gino Gherri, aluemyyntipäällikkö, Konecranes Port Solutions, sanoo: ”TSG:n tilaus kertoo Italian positiivisesta markkinakehityksestä. Terminaalioperaattorit investoivat infrastruktuuriinsa ja haluavat käyttöönsä viimeisintä teknologiaa. Monet arvostavat meidän suunnitteluamme ja konseptejamme. Olemme mielissämme, että läsnäolomme Italian suurimmassa satamassa Genovassa vahvistuu. Terminaaleilta odotetaan siellä yhä enemmän laadukkaita palveluja.”

Tilattu Konecranes Gottwald -nosturi on G HMK 7608 -kaksiköysinosturi. Nosturin maksiminostokapasiteetti on 150 tonnia ja maksimiulottuvuus 54 metriä. Kontinkäsittelyä tehostaa kahden kontin konttikuormauselin, jonka tarttujien nostokapasiteetti on 60 tonnia.

Lisätietoja:
Lehdistö
Gino Gherri, aluemyyntipäällikkö, Konecranes Port Solutions
Sähköposti: gino.gherri@konecranes.com tai puhelin: +39 340 0503970

Sijoittajat:
Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: eero.tuulos@konecranes.com tai puhelin: +358 20 427 2050

Kuvateksti:
TSG:ltä jatkotilaus Genovaan: terminaali ottaa kesäkuussa 2018 käyttöönsä toisen Konecranes Gottwald -mobiilisatamanosturin.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2017 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3 136 miljoonaa euroa. Konsernilla on 16 400 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

Press images

Download high resolution image