You are here

Konecranes ja Ports of Auckland allekirjoittivat ohjelmistosopimuksen

Uusiseelantilainen Ports of Auckland Limited (POAL) ja Konecranes allekirjoittivat syyskuussa 2018 POALin terminaaliin pian toimitettavien automaattisten konttilukkien ohjelmistoja koskevan palvelutasosopimuksen (service level agreement, SLA). Sopimukseen kuuluu joka päivä vuorokauden ympäri palveleva ohjelmistotuki.

Palvelutasosopimus koskee vuonna 2017 tehtyä laitetilausta, joka sisälsi 27 uutta automaattista Konecranes Noell -konttilukkia (A-STRAD) sekä 21 manuaalisen Konecranes Noell -konttilukin muuttamisen täysautomaattisiksi jälkiasennuksena.

”Konttilukkien päivitys automaattisiksi oli tarpeen, jotta kapasiteettimme riittäisi vastaamaan nopeasti kasvavan Aucklandin kaupungin tarpeisiin tulevaisuudessakin”, sanoo Ports of Aucklandin toimitusjohtaja Tony Gibson. ”Jotta pystymme varmasti palvelemaan kaupungin tarpeita, meidän on saatava apu automaatio-ohjelmiston mahdollisiin ongelmiin nopeasti ja tehokkaasti. SLA-sopimuksen ansiosta voimme luottaa, että näin on.”

”Arvostamme todella paljon sitä, että POAL luottaa automaattisiin konttilukkeihimme ja ohjelmistoihimme. Ohjelmistosopimus on osa Konecranesin automaatioratkaisua, ja sen tarkoituksena on varmistaa, että tukea on tarjolla, kun sitä todella tarvitaan. Se myös tekee manuaalikäytöstä automaattiseen siirtymisen tai päivittämisen huolettomammaksi”, kertoo Mario van den Heuvel, Director, Technical Support, Konecranes-konsernin satamahuolto. ”Siirtyminen on helpompaa, kun asiantuntijamme ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri, ja huolto toimii todella nopeasti.”

Konecranesin SLA-sopimukseen kuuluvat asiantuntijapäivystys joka päivä vuorokauden ympäri, aina saatavilla oleva service desk -palvelu ja uusimmat päivitykset järjestelmän ohjelmistoihin. Konecranesin päivystävät asiantuntijat pystyvät selvittämään ohjelmisto-ongelmat nopeasti, sillä he saavat POALin Konecranes Noell -konttilukkeihin turvallisen etäyhteyden mistä tahansa.

Lisätietoja:
Mario van den Heuvel, Technical Support Director, Satamahuolto, Konecranes
Sähköposti: mario.vandenheuvel@konecranes.com tai puhelin: +491702296400

Alfredo Bouza, myyntijohtaja, Satamahuolto, Konecranes
Sähköposti: alfredo.bouza@konecranes.com tai puhelin: +34679339058

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2017 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3 136 miljoonaa euroa. Konsernilla on 16 200 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

 

Press images

Download high resolution image