You are here

Konecranes Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

Stock exchange release

Konecranes Oyj:n tänään varsinaisessa yhtiökokouksessa valittu uusi hallitus on pitänyt järjestäytymiskokouksensa. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Christoph Vitzthum ja varapuheenjohtajaksi Ole Johansson.

Hallituksella on aikaisemman käytännön mukaisesti tarkastusvaliokunta, henkilöstövaliokunta, sekä nimitysvaliokunta.

Tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Ulf Liljedahl, ja jäseniksi Ole Johansson ja Päivi Rekonen. Henkilöstövaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Bertel Langenskiöld, ja jäseniksi Janina Kugel ja Christoph Vitzthum. Nimitysvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Christoph Vitzthum, ja jäseniksi Ole Johansson ja Ulf Liljedahl.

Janina Kugelin, Ulf Liljedahlin, Per Vegard Nersethin, Anders Nielsenin, Päivi Rekosen ja Christoph Vitzthumin katsotaan olevan riippumattomia yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista. Ole Johanssonin ja Bertel Langenskiöldin katsotaan olevan yhtiöstä riippumattomia, mutta heidän katsotaan olevan riippuvaisia yhtiön merkittävästä osakkeenomistajasta, koska Ole Johansson on Hartwall Capital Oy Ab:n hallituksen puheenjohtaja ja Bertel Langenskiöld tämän entinen toimitusjohtaja.

KONECRANES OYJ

Eero Tuulos
Sijoittajasuhdejohtaja

LISÄTIETOJA
Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, puh. +358 (0) 20 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3 136 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 16 400 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com