You are here

Konecranes valittiin Suomen parhaaksi B2B-digitoimijaksi Digimenestyjät 2019 -vertailussa

Konecranes on valittu Suomen parhaaksi B2B-yritykseksi Digimenestyjät 2019 -tutkimuksessa. Konecranes nousi vertailussa Suomen parhaaksi B2B digimarkkinoijaksi ja voitti myös B2B-yritysten vertailun Verkkokauppa-ulottuvuudessa.

Suomen Digimenestyjät 2019 -tutkimuksessa arvioitiin 54:n johtavan suomalaisen yrityksen digitaalista osaamista ja kilpailukykyä kuudella digitaalisuuden ulottuvuudella, jotka ovat Digitaalinen markkinointi, Digitaalinen tuotekokemus, Verkkokauppa, Asiakkuus, Mobiili ja Sosiaalinen media. B2B-yritysten vertailussa Konecranes tuli ensimmäiseksi ulottuvuuksissa Digitaalinen markkinointi ja Verkkokauppa, sekä kolmanneksi Asiakkuudessa.

Digitaalisessa markkinoinnissa arvioitiin yrityksen kykyä tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja johdattaa heitä yrityksen digitaalisiin palveluihin hakukone- ja näyttömainonnan sekä omien medioiden käytön keinoin. Verkkokaupassa arvioitiin yrityksen kykyä myydä verkossa erityisesti tuotteiden esittelyn, ostoprosessin sekä myynnin tuen kannalta.

BearingPoint-konsulttiyhtiön vuosittainen Digimenestyjät-tutkimus on tehty Suomessa nyt kuudetta kertaa, ja Ruotsissa ja Norjassa kolmatta kertaa. Tutkimuksessa arvioidaan yhteensä lähes 600 eurooppalaista yritystä 25 toimialalta. Suomalaisia yrityksiä oli tänä vuonna 54 16:lta toimialalta.

Lisätietoja: Minna Aila, Markkinointi- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Sähköposti: minna.aila@konecranes.com tai puh. 040 513 1470

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3 136 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 16 400 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).