You are here

Tollilta yli 40 Konecranes-trukin tilaus

Maailmanlaajuisesti toimiva kuljetus- ja logistiikkayhtiö Toll Group on tilannut Australian operaatioihinsa yli 40 trukkia Konecranesin australialaiselta jälleenmyyjältä United Forklift and Access Solutionsilta.

Mittava tilaus koostuu erilaisista haarukkatrukeista, konttitrukeista ja konttikurottajista, jotka on räätälöity Tollin tiukkojen vaatimusten mukaisiksi ja kestämään käyttöä Australian syrjäseuduilla ankarissa olosuhteissa. Kaikkiin laitteisiin tulee TRUCONNECT®-etävalvonta sekä lukuisia turvallisuutta, tuottavuutta ja luotettavuutta parantavia räätälöityjä ominaisuuksia.

Toll teki tilauksen vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä, ja toimitukset eri puolilla Australiaa sijaitseviin toimipaikkoihin alkavat vuoden 2019 alussa. Kunnossapidosta ja teknisestä tuesta vastaavat Unitedin maanlaajuinen huoltoyksikköjen verkosto ja liikkuva huoltokalusto.

Patrik Lundbäck, myyntijohtaja, Konecranesin Trukit-liiketoimintayksikkö, sanoo: ”On ilo ja kunnia saada näin iso tilaus Tollilta. Kyseessä on yksi Konecranesin kaikkien aikojen suurimmista trukkitilauksista, ja Australia on suurimpia markkinoitamme. Konecranes on viimeisten 20 vuoden aikana toimittanut asiakkaille Australiaan runsaat 500 trukkia jälleenmyyjä United Forklifts and Access Solutionsin kautta.”

United Forklift and Access Solutionsin markkinoinnista, myynnistä ja jakelusta vastaava Trent Osborne sanoo: ”Meillä on Konecranesin kautta todella vahva tarjonta innovatiivisia, räätälöitäviä laatutuotteita ja koko Australian kattava oma huoltoverkosto. Toll koki saavansa meiltä tarpeitaan vastaavat ratkaisut ja tukipalvelut.”

Toll Group on Japan Post Holdingsin omistama kuljetus- ja logistiikkayritys, joka tarjoaa maantie-, rautatie, meri- ja ilmakuljetuksia sekä varastointipalveluja. Yhtiön kolme suurinta liiketoiminta-aluetta ovat Global Forwarding, Global Logistics ja Global Express Services. Toimipaikkoja on noin 1 200 noin 50 maassa.

Lisätietoja:
Andreas Falk, johtaja, Trukit-liiketoimintayksikkö, Konecranes
Sähköposti: andreas.falk@konecranes.com tai puhelin: +46 73 335 70 70

Carl M. Gustavsson, markkinointipäällikkö, Trukit-liiketoimintayksikkö, Konecranes
Sähköposti: carl.gustavsson@konecranes.com tai puhelin: +46 70 087 40 66

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Konsernilla on 16 200 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).