You are here

KCI Konecranes: Sopimus Baan-kiistassa

Stock exchange release

KCI Konecranes Oyj, Konecranes Inc. (KCI:n USA:n tytäryhtiö) ja Baan Company N.V., Baan International B.V., Baan Development B.V., Baan USA Inc sekä SSA Global Technologies, Inc. (Baanin uusi omistaja) ovat päässeet sopimukseen koskien keskeytettyä tietoteknistä ERP-projektia (ns. Omniman-projekti).

Sopimuksen perusteella kaikki kiistat niin Ruotsissa kuin Alankomaissa ja Yhdysvalloissakin on lopullisesti sovittu.

Sopimuksen yksityiskohdat ovat luottamuksellisia, mutta sillä on noin 5,5 milj. euron kertaluonteinen tulosta verojen jälkeen heikentävä vaikutus. Sopimuksella ei ole välitöntä vaikutusta kassavirtaan, mutta se tukee konsernin kassavirtaa jatkossa.

Lisätietoja antavat:

KCI Konecranes Oyj

Konsernijohtaja Stig Gustavson, puh. 020 427 2000
Finanssijohtaja Teuvo Rintamäki, puh. 020 427 2040

KCI Konecranes on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. Konsernin toiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Kunnossapitopalvelut (47 % kokonais-liikevaihdosta), Standardinostolaitteet (26 %) ja Erikoisnosturit (27 %). KCI Konecranes toimii kaikilla teollisuus- ja satamanosturimarkkinoiden alueilla. Vuonna 2002 konsernin liikevaihto oli 714 milj. euroa. Konsernilla on yli 4400 työntekijää 34 maassa eri puolilla maailmaa.