You are here

KCI Konecranesin japanilainen yhteisyrityssopimus on vahvistettu

Stock exchange release

KCI Konecranes allekirjoitti 6.11.2002 sopimuksen yhteisyrityksen perustamisesta Japanissa japanilaisen Meidensha Corporationin (osa Sumitomo Sphere –ryhmää) kanssa. Yhteisyrityssopimus on vahvistettu 25.4.2003.

KCI Konecranes omistaa 49 %:a yhteisyritys Meiden Hoist System Company Ltd:stä (MHS) ja sillä on lisäosto-oikeus omistusosuutensa kasvattamiseksi 65 %:iin ennen 31.3.2008.

Marraskuusta 2002 lähtien yhteisyritys on toiminut sovitun toimintasuunnitelman mukaisesti. MHS:n on tarkoitus käyttää KCI Konecranesin CXT-teknologiaa nostinvalmisuksessaan. MHS on nyt saanut valmistuslisenssin tälle teknologialle sekä japanilaisten turvallisuusviranomaisten hyväksynnän. Teknologiaa on sopeutettu vastaamaan paikallisia standardeja ja teknisiä vaatimuksia. Uusia nostimia markkinoidaan Japanissa tuotemerkillä MXT.

Uusi nostin lanseerattiin Japanin markkinoille 1.4.2003. Esittelytilaisuuksia on järjestetty seitsemässä suuressa kaupungissa eri puolilla maata. Ensimmäiset tilaukset on vastaanotettu ja voimakkaat myyntiponnistelut jatkuvat edelleen.

”Tämä on todella merkittävä merkkipaalu KCI Konecranesille Japanissa. Japani on yksi suurimmista sähköisten köysinostinten markkina-alueista ja se tarjoaa huomattavia mahdollisuuksia KCI Konecranesille. Vaikka Japanin markkinoilla on tällä hetkellä hiljaista, olemme olleet yllättyneitä nähdessämme, kuinka vahvat ne edelleenkin ovat ja olemme iloisia siitä, miten markkinat ovat ottaneet vastaan MXT-nostimen”, sanoo Arto Juosila, konsernin varatoimitusjohtaja ja Aasian-Tyynenmeren alueen aluejohtaja.

MHS:n pääkonttori sijaitsee tehtaan vieressä Nagoyassa.

Lisätietoja antavat:

KCI Konecranes Oyj

Rainer Aalto, johtaja, liiketoiminnan kehittäminen,
puh. 020 427 2002

Arto Juosila, konsernin varatoimitusjohtaja, aluejohtaja Aasian-Tyynenmeren alue,
puh. +86 21 6284 8282

KCI Konecranes, jonka pääkonttori sijaitsee Hyvinkäällä, on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. Konsernin liikevaihto on noin 714 milj. euroa. Sen palveluksessa on 4400 työntekijää 34 maassa eri puolilla maailmaa.

Huom!
Konsernin emoyhtiön uusi nimi on
KCI Konecranes Oyj