You are here

KCI Konecranesin RTG-nostureita Yhdysvaltain itärannikolle

Georgian satamalaitos (Georgia Ports Authority, GPA), ja Konecranes VLC ovat tehneet sopimuksen kuuden Konecranesin kumipyöräkonttinosturin (Rubber Tyred Gantry Cranes, RTG) toimittamisesta Savannahiin, Georgiaan. Toimitus tapahtuu syyskuussa 2003.

KCI Konecranes on saanut useita RTG-tilauksia viimeisten neljän kuukauden aikana, mikä on osoitus sen teknologian ja kunnossapitokonseptin vahvuudesta. Erikoisnostureiden saamat uudet tilaukset tukevat hyvää toimintatasoa loppuvuoden aikana.

“Georgian satamalaitos, joka ensimmäisenä hankki Konecranesin RTG-nostureita, on jälleen valinnut teknologiamme ja tehnyt jo viidennen lisätilauksen”, sanoo Ilpo Hakala, varatoimitusjohtaja, New Cranes, Konecranes VLC. "GPA on korkeatasoinen organisaatio ja sen terminaalitoiminta laajenee nopeasti. Olemme iloisia, että olemme pystyneet vastaamaan heidän teknisiin vaatimuksiinsa ja että voimme olla mukana, kun Savannahin satamatoiminta kasvaa.”

KCI Koneports Americas, joka on konsernin paikallinen satamahuoltoon erikoistunut organisaatio, vastaa RTG-nostureiden kunnossapidosta ja teknisestä tuesta.

Nämä korkean kontinkäsittelykapasiteetin omaavat, 16-pyöräiset RTG-nosturit on varustettu Konecranesin heilunnanesto- ja tarkkuuskohdistusohjelmilla. Kaikki toiminnot ovat sähkömekaanisia eikä niissä käytetä lainkaan hydrauliikkaa. Nosturit valmistetaan Euroopassa ja kootaan paikan päällä Savannahissa.

Konecranes on markkinajohtaja Pohjois- ja Väli-Amerikan RTG-nosturimarkkinoilla. Kun edellä mainitut nosturit on toimitettu, tällä alueella on toiminnassa yhteensä 120 Konecranesin uuden sukupolven RTG-nosturia.

KCI Konecranesin omilla vaihtovirtapohjaisilla taajuusmuuttajaohjauksilla saavutetaan RTG:n nykyaikaisimmat ja luotettavimmat käyttöominaisuudet. Hydrauliikkakäyttöjen korvaaminen vaihtovirtakäytöillä vähentää huomattavasti RTG-nosturien kunnossapitokustannuksia.

Konecranes VLC Oy (Very Large Cranes) on KCI Konecranes -konsernin Erikoisnosturit-liiketoiminta-alueeseen kuuluva yhtiö, joka on erikoistunut satama-, terminaali- ja telakkanostureihin.

KCI Konecranes, jonka pääkonttori sijaitsee Hyvinkäällä, on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. KCI Konecranes on maailman johtava raskaiden prosessinostureiden toimittaja. KCI Konecranes on satamien massatavara- ja konttinostureiden maailmanlaajuinen toimittaja ja telakkanostureiden johtava toimittaja. Vuonna 2002 konsernin liikevaihto oli 714 miljoonaa euroa. Konsernilla on yli 4400 työntekijää 34 maassa eri puolilla maailmaa.

Lisätietoja antaa:

Konecranes VLC Oy
Tuomas Saastamoinen, myyntijohtaja
Sähköposti: tuomas.saastamoinen@konecranes.com
Puh. 020 427 11
Fax: +358 20 427 2599