You are here

Nimityksiä KCI Konecranesin konsernijohdossa

Stock exchange release

KCI Konecranes Oyj:n hallitus on tehnyt seuraavat nimitykset:

Antti Vanhatalo, (DI), 58, on nimitetty konsernin varatoimitusjohtajaksi. Vanhatalo vastaa konsernin liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä erityisprojekteista.

Vanhatalo on ollut KCI Konecranesin palveluksessa vuodesta 1969. Hän on toiminut eri tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Viimeksi hän on toiminut toiminut konsernin Erikoisnosturit-liiketoiminta-alueeseen kuuluvan Prosessinosturit-ryhmän johtajana sekä vuodesta 1994 lähtien Konecranes Komponentit Oy:n toimitusjohtajana. Vuosina 1987-1992 hän toimi Yhdysvalloissa Konecranes Landel Inc:n toimitusjohtajana. Vanhatalo raportoi konsernin toimitusjohtaja Stig Gustavsonille.

Liiketoimintaryhmät Satama- ja telakkanosturit (VLC) ja Prosessinosturit (GCC) yhdistetään saman johdon alle. Mikko Uhari (tekn .lis), 46, on nimitetty Erikoisturit-liiketoiminta-alueen johtajaksi.

Uhari on ollut KCI Konecranesin palveluksessa vuodesta 1997. Hän toimi aikaisemmin Erikoisnosturit-liiketoiminta-alueeseen kuuluvan Satama- ja telakkanosturit -ryhmän johtajana sekä Konecranes VLC:n toimitusjohtajana. Uhari raportoi konsernin toimitusjohtajan varamiehelle Matti Ruotsalalle.

Nimitykset astuvat voimaan 1.1.2004.

Lisätietoja antaa

Konsernijohtaja Stig Gustavson, KCI Konecranes Oyj,
Puh. 020 427 2000

Korkearesoluutiokuvat Mikko Uharista ja Antti Vanhatalosta löytyvät internet-sivultamme www.konecranes.com kohdasta Press Room / Photo Gallery.

KCI Konecranes on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. Konsernin toiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Kunnossapitopalvelut (47 % kokonais-liikevaihdosta), Standardinostolaitteet (26 %) ja Erikoisnosturit (27 %). Vuonna 2002 konsernin liikevaihto oli 714 milj. euroa. Konsernilla on yli 4400 työntekijää 34 maassa eri puolilla maailmaa

JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet