You are here

Nimityksiä konsernijohdossa

Stock exchange release

KCI Konecranes International Oyj:n hallitus on tehnyt seuraavat nimitykset:

KTM Arto Juosila, 47, on nimitetty konsernin varatoimitusjohtajaksi ja Aasian-Tyynenmeren alueen aluejohtajaksi. Juosilan suoraan vastuualueeseen kuuluvat Standardinostolaitteet- liiketoiminta-alueen toiminnot Kiinassa, Japanissa ja Koreassa. Hän johtaa ja hallinnoi myös muiden liiketoiminta-alueiden toimintaa alueella.

Tämän nimityksen yhteydessä ja samasta päivästä lukien konsernin Aasian-Tyynenmeren alueellinen pääkonttori siirtyy Singaporesta Shanghaihin Kiinaan.

Juosila toimi aikaisemmin Standardinostolaitteet- liiketoiminta-alueen johtajana.

Arto Juosila raportoi konsernin toimitusjohtajalle Stig Gustavsonille.

Ekonomi Rainer Aalto, 57, on nimitetty johtajaksi, vastuualueenaan liiketoiminnan kehittäminen. Aalto palaa konsernin pääkonttoriin Singaporesta, missä hän toimi konsernin Aasian-Tyynenmeren alueesta vastaavana varatoimitusjohtajana.

Aalto raportoi konsernin toimitusjohtajalle Stig Gustavsonille.

Insinööri Pekka Päkkilä, 41, on nimitetty Standardinostolaitteet- liiketoiminta-alueen johtajaksi. Kesäkuusta 2002 alkaen Päkkilä on toiminut teollisuusnostureista ja komponenteista vastaavana johtajana Standardinostolaitteissa.

Päkkilä raportoi konsernin toimitusjohtajan varamiehelle Matti Ruotsalalle.

Saavutettuaan eläkeiän kesäkuussa 2002, MBA Charles E. Vanarsdall, 65, jättää nykyiset tehtävänsä konsernin varatoimitusjohtajana ja Amerikan alueen aluejohtajana. Vanarsdall jatkaa työskentelyään konsernissa osa-aikaisissa konsultointitehtävissä.

Nämä nimitykset astuivat voimaan 1.1.2003.

KTM Katri Pietilä, 41, joka on vastannut konsernin pääkonttorissa hallinnosta ja viestinnästä, jää pois konsernin palveluksesta 20.2.2003 ja siirtyy toisen työnantajan palvelukseen kotikaupunkiinsa Hämeenlinnaan.

Amerikan alueen johto sekä konsernin pääkonttorin hallinnon ja viestinnän tehtävien hoito järjestetään uudelleen sisäisillä tehtäväjärjestelyillä.

Lisätietoja antaa:

KCI Konecranes International Oyj
Toimitusjohtaja Stig Gustavson
Puh. 020 427 2000