You are here

Pohjoisamerikkalaiset autonvalmistajat valitsevat KCI Konecranesin nosturit uusiin tehtaisiinsa

KCI Konecranes vahvistaa asemiaan Pohjois-Amerikan autoteollisuuden nosturitoimittajana. KCI Konecranes on kolmen viimeisen kuukauden aikana saanut useita tärkeitä tilauksia.

"Tämä osoittaa, että yhdysvaltalaiset autonvalmistajat ovat tunnustaneet sen kustannustehokkuuden, joka on saavutettavissa KCI Konecranesin tavalla yhdistää edistykselliset nostolaiteratkaisut ja ennaltaehkäisevä huolto”, kertoo johtaja Doug Maclam, Myynti ja Markkinointi, Konecranes America Inc. "Kun asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän materiaalinkäsittelyprosessinsa toimii häiriöittä, he voivat keskittyä päätoimialaansa eli autojen valmistukseen. KCI Konecranesin edistyksellinen automaatio ja etävalvontajärjestelmät ovat juuri sitä, mitä tämän päivän autoteollisuus tarvitsee tuottavuutensa maksimointiin.”

Hyundai Motor Company rakentaa ensimmäisen yhdysvaltalaisen autotehtaansa Montgomeryyn, Alabamaan. Hyundai Motor Manufacturing Alabama LLC:n tuotanto tulee olemaan 300.000 autoa ja moottoria vuodessa. KCI Konecranes toimittaa uuteen tehtaaseen nosturit ja nostimet. Tehdas aloittaa toimintansa vuonna 2005. Yhdistetyltä valmistus- ja kokoamislinjalta valmistuvat Pohjois-Amerikan markkinoille uudet mallit sekä suositusta Sonata sedanista että Santa Fe -urheiluautosta (SUV).

Tilaus käsittää yhteensä yhdeksän raskasta prässäyslinjan nosturia sekä niiden asennuksen, käyttöönoton ja käyttäjäkoulutuksen. Nosturit valmistetaan Konecranes American tehtaalla Houstonissa, Teksasissa ja ne toimitetaan asiakkaalle helmikuussa 2004.

Huyndain tilaamissa nostureissa on monia viimeisintä tekniikkaa edustavia vianjäljitykseen ja automaatioon liittyviä ominaisuuksia, kuten automatisoitu teräsrullavarastojärjestelmä, automatisoitu muottienkäsittely ja romupaalien käsittelyjärjestelmä. Kaikkiin nostureihin on asennettu etävalvontajärjestelmä, jonka avulla Konecranes ja Crane Pro Service (Konecranesin yhdysvaltalainen huolto-organisaatio) voivat tarkkailla nostureiden toimintaa mistä päin maailmaa tahansa.

KCI Konecranes on saanut tilauksen myös Sonora Forming Technologiesilta, joka on osa johtavaa ja edistyksellistä autojen automaatiojärjestelmien ja komponenttien toimittaja Magna Internationalia. Nosturit tulevat Sonoran uuten Hermosillossa, Meksikossa sijaitsevaan autotehtaaseen. Tilaus käsittää yhdeksän nosturia, joita käytetään teräsrullien ja muottien käsittelyssä, muottien kunnossapidossa sekä laadunvarmistuslaboration huolto- ja siirtotehtävissä.

Nosturit valmistetaan Konecranes American tehtaalla Houstonissa, Teksasissa ja ne toimitetaan huhti-kesäkuussa 2004.

Muita vastaavia nostureita viime aikoina tilanneita autonvalmistajia ovat Greenvillessä toimiva Drive Automotive (kuuluu niinikään Magnaan-konserniin) sekä General Motors (Doraville, GA).

Lisätietoja antaa:

Konecranes America Inc.
Doug Maclam, johtaja, Myynti ja Markkinointi,
Puh. +1 281 582 3315 tai
sähköpostitse: doug.maclam@konecranes.com

Tämä lehdistötiedote sekä imuroitava korkearesoluutiokuva ovat saatavissa internet-sivultamme www.konecranes.com kohdasta “Latest News”.

Konecranes America Inc. on konsermin Pohjois-Amerikassa toimiva tytäryhtiö, joka on erikoistunut raskaisiin prosessinostureihin. Sen asiakkaat toimivat useilla eri teollisuudenaloilla.

KCI Konecranes, jonka pääkonttori sijaitsee Hyvinkäällä, on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. Konsernin toiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Kunnossapitopalvelut (47 % kokonais-liikevaihdosta), Standardinostolaitteet (26 %) ja Erikoisnosturit (27 %). KCI Konecranes toimii kaikilla teollisuus- ja satamanosturimarkkinoiden alueilla. Vuonna 2002 konsernin liikevaihto oli 714 milj. euroa. Konsernilla on yli 4400 työntekijää 34 maassa eri puolilla maailmaa.