You are here

Ehdotus kahden uuden jäsenen valinnasta KCI Konecranesin hallitukseen

Stock exchange release

Lisäyksenä siihen, mitä on aiemmin yhtiökokouskutsussa julkistettu, ilmoitetaan seuraavaa: Osakkeenomistajat, jotka edustavat yhteensä enemmän kuin 10 prosenttia yhtiön äänivallasta, ovat ilmoittaneet yhtiölle kannattavansa, että yhtiön hallitukseen valitaan seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen loppuun saakka uusina jäseninä Svante Adde ja Lennart Simonsen.

Svante Adde (s. 1956) on toiminut Ahlstrom Oyj:n talous- ja rahoitusjohtajana (CFO) syyskuusta 2003. Svante Adde on aiemmin työskennellyt toimitusjohtajana kansainvälisessä Lazard-investointipankkikonsernissa. Vuodesta 1989 hän on vastannut Lazardissa yritysrahoituksesta Pohjoismaissa. Vuodesta 2000 hän on toiminut myös Tukholmassa sijaitsevan Lazard AB:n toimitusjohtajana. Adde aloitti uransa Citibankin Tukholman konttorissa. Diplomiekonomi Svante Adde on Ruotsin kansalainen ja asunut pysyvästi Lontoossa vuodesta 1983.

Lennart Simonsen (s. 1960) on asianajaja ja Roschier Holmberg Asianajotoimisto Oy:n toimitusjohtaja. Hän on Suomen kansalainen ja toiminut KCI Konecranesin hallituksen sihteerinä vuodesta 1995.

Lisätietoja antaa:
Konsernijohtaja Stig Gustavson, KCI Konecranes Oyj
Puh. 0400 411 119

KCI Konecranes on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. Konsernin toiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Kunnossapitopalvelut (50 % kokonaisliikevaihdosta), Standardinostolaitteet (26 %) ja Erikoisnosturit (24 %). Vuonna 2003 konsernin liikevaihto oli 665 milj. euroa. Konsernilla on yli 4350 työntekijää 34 maassa eri puolilla maailmaa.