You are here

Rainer Aalto, johtaja, liiketoiminnan kehittäminen ja yritysostot, jättää KCI Konecranesin

Stock exchange release

KCI Konecranesin Oyj:n johtaja Rainer Aalto (liiketoiminnan kehittäminen ja yritysostot) on sopinut KCI Konecranesin kanssa työsuhteensa loppumisesta 31.3.2004.

Rainer Aalto keskittyy hoitamaan omia liiketoimiaan. Lisäksi hän on lupautunut olemaan KCI Konecranesin käytettävissä osa-aikaisena konsulttina.

”Rainer Aalto on toiminut eri tehtävissä konsernin palveluksessa sekä Suomessa että ulkomailla ja suorittanut tehtävänsä erinomaisesti. Kiitän häntä hänen panoksestaan KCI Konecranesin kehittämisessä”, sanoo KCI Konecranesin konsernijohtaja Stig Gustavson.

Rainer Aallon tehtävät siirtyvät konsernin varatoimitusjohtaja Antti Vanhatalon ja johtaja Ari-Pekka Salosen (yritysjärjestelyt ja analyysit) vastuulle.

Lisätietoja antaa:
Toimitusjohtaja Stig Gustavson, KCI Konecranes Oyj
Puh. 020 427 2000

KCI Konecranes on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. Konsernin toiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Kunnossapitopalvelut (50 % kokonaisliikevaihdosta), Standardinostolaitteet (26 %) ja Erikoisnosturit (24 %). Vuonna 2003 konsernin liikevaihto oli 665 milj. euroa. Konsernilla on yli 4350 työntekijää 34 maassa eri puolilla maailmaa.