You are here

KCI Konecranes yksinkertaistaa konsernin juridista rakennetta

Stock exchange release

KCI Konecranes on yhdistänyt kolme Erikoisnosturit-liiketoiminta-alueen tytäryhtiötä yhdeksi juridiseksi yhtiöksi. Muutos on merkitty kaupparekisteriin 31.12.2004.

Vuoden 2004 alussa KCI Konecranes yhdisti prosessi-, satama- ja telakkanosturitoimintansa yhden operatiivisen johdon alaisuuteen. Nyt konsernin juridinen rakenne on muutettu vastaamaan toiminnallista organisaatiota. Konecranes Komponentit Oy, KCI Erikoisnosturit Oy ja Konecranes VLC Oy on yhdistetty yhdeksi uudeksi tytäryhtiöksi, KCI Special Cranes Oy:ksi.

”Järjestelyllä pyritään lähinnä selkiyttämään konsernin juridista rakennetta ja siten nopeuttamaan päätöksentekoa. Hallinnollisten kulujen vähentyessä syntyy myös kustannussäästöjä”, kertoo finanssijohtaja Teuvo Rintamäki.

Uuden tytäryhtiön KCI Special Cranes Oy:n osuus konsernin tuloksesta ja taseesta on noin 20 %.

 

Lisätietoja antaa:

KCI Konecranes Oyj
Teuvo Rintamäki, finanssijohtaja, puh. 020 427 2040

KCI Konecranes on maailman johtava uudenaikaisiin nostolaiteratkaisuihin ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut konepajakonserni. KCI Konecranes on myös maailman johtava raskaiden prosessinostureiden toimittaja sekä satamien ja telakoiden erikoisnostureiden maailmanlaajuinen toimittaja. Vuonna 2003 konsernin liikevaihto oli 665 milj. euroa. Konsernilla on 4350 työntekijää 34 maassa eri puolilla maailmaa.

 

JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet