You are here

Konecranes toimittaa kolmannen kerran RTG-nostureita meksikolaiselle terminaalille

Konecranes sai marraskuussa 2010 kolmen kumipyöräkontti (RTG, rubber tired gantry) -nosturin tilauksen meksikolaiselta Altamira Terminal Portuario (ATP Altamira) -terminaalilta. Tämä on Konecranes-konsernin kolmas RTG-toimitus ATP Altamiralle; kun nyt tilatut nosturit on toimitettu, ATP Altamiralla on käytössään yhdeksän Konecranes RTG-nosturia. Uudet nosturit toimitetaan heinäkuussa 2011. Osapuolet ovat sopineet, ettei kaupan arvoa julkaista.

“Yhteistyömme ATP Altamiran kanssa alkoi jo vuonna 2001, jolloin yrityksen ensimmäiset Konecranes RTG-nosturit toimitettiin”, sanoo Kim Salvén, myyntipäällikkö, satamanosturit, Konecranes. ”Tämä kolmas tilaus on selkeä osoitus Konecranes RTG-nostureiden erinomaisesta suorituskyvystä ja luotettavuudesta.”

16-pyöräiset RTG-nosturit on varustettu uudenaikaisella Konecranes -kuorman hallintajärjestelmällä, jolla konttien tarkka, horisontaalinen sijoittelu on mahdollista, ja joka varmistaa nostureiden turvallisen ja häiriöttömän käytön. RTG-nostureiden nostokapasiteetti on 40 tonnia, ja ne voivat pinota kuusi konttia päällekkäin. Nosturin jalkojen väliin mahtuu ajotien lisäksi kuusi konttia rinnakkain.

Lisätietoja:
Lehdistö
Kim Salvén, myyntipäällikkö, satamanosturit
Sähköposti: kim.salven@konecranes.com tai puhelin 020 427 2552

Sijoittajat ja analyytikot:
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja
Sähköposti: miikka.kinnunen@konecranes.com tai puhelin 020 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2009 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 1 671 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 9 800 työntekijää ja 545 toimipistettä 43 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCR1V).