You are here

Belgialaiselta yritykseltä jo viidestoista Konecranes Gottwald -mobiilisatamanosturitilaus

Konecranes on saanut lisätilauksen nosturivuokraukseen erikoistuneelta Goeyvaerts-R bvba:lta (Goeyvaerts). Tilaus tehtiin vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä, ja nosturi toimitetaan Antwerpeniin marraskuussa 2018. Uusi nosturi kasvattaa Goeyvaertsin Konecranes Gottwald -mobiilisatamanostureiden määrän viiteentoista ja on kaluston nostureista suurin.

Goeyvaerts täydentää tällä dieselsähköisellä nosturilla mittavaa vuokranosturikalustoaan. Goeyvaertsin monet asiakkaat Antwerpenin satamassa aikovat käyttää uutta nosturia pääasiassa konttien ja raskaan rahdin käsittelyyn

”Aloitimme nostureiden vuokrausliiketoiminnan vuonna 2006. Nykyään asiakkaat tarvitsevat enenevässä määrin isoja nostureita, jotka pystyvät nostamaan kaksi konttia kerrallaan ja käsittelemään raskasta rahtia. Uudessa Konecranes Gottwald Model 7 -nosturissa on nykyisiä nostureitamme parempi nostokapasiteetti ja ulottuvuus, joten se on erinomainen lisä neljäntoista Konecranes Gottwald -mobiilisatamanosturin kalustoomme. Hankinta auttaa asiakkaitamme laajentamaan palvelutarjontaansa”, sanoo toimitusjohtaja Rudi Goeyvaerts.

”Olemme ylpeitä siitä, että Goeyvaerts luottaa teknologiaamme Antwerpenissä ja muissa toimipaikoissaan. Nosturimme soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin, ja niitä on helppo siirrellä satama-alueella. Tämä on merkittävä etu Goeyvaertsin tapauksessa, kun koneet ovat vuokrakäytössä”, kertoo Alexandros Stogianidis, aluemyyntipäällikkö, Konecranesin Port Solutions -liiketoiminta-alue.

Goeyvaertsin uusi nosturi on ympäristötehokas Model 7 G HMK 7608 -mobiilisatamanosturi, jonka maksiminostokapasiteetti on 150 tonnia ja ulottuvuus 54 metriä.

Lisätiedot
Lehdistö
Alexandros Stogianidis, aluemyyntipäällikkö, Port Solutions, Konecranes
Sähköposti: alexandros.stogianidis@konecranes.com tai puhelin: +32 470 913 305

Sijoittajat:
Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: eero.tuulos@konecranes.com tai puhelin: +358 20 427 2050

Kuvateksti:
Kolme Goeyvaertsin vuokrakalustoon kuuluvaa Konecranes Gottwald -mobiilisatamanosturia Antwerpenin terminaalissa. Kalusto kasvaa marraskuussa 2018, kun terminaaliin toimitetaan uusi suuri Model 7 -nosturi.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2017 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3 136 miljoonaa euroa. Konsernilla on 16 200 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

 

 

Press images

Download high resolution image