You are here

Jamaikalainen Kingston Freeport Terminal Limited tilaa lisää Konecranes Noell -konttilukkeja

Kingston Freeport Terminal Ltd tilasi joulukuussa 2017 kahdeksan Konecranes Noell -konttilukkia vahvistaakseen kontinkäsittelytoimintaansa terminaalissaan Kingstonissa Jamaikalla.

Kingstonin satama on yksi maailman leveimmistä ja syvimmistä luonnonsatamista. Kingstonin konttiterminaali on hyödyntänyt suotuisat luonnonolosuhteet ja noussut Jamaikan ja koko pohjoisen Karibian alueen talouden kannalta tärkeäksi laivakuljetusten keskukseksi.

Kingston Freeportilla on jo entuudestaan 25 Konecranes Noell -konttilukkia. Suurin osa näistä on N SC 644 E -tyypin diesel-sähköhybridejä, jotka voivat pinota yksi yli kolmen konttia päällekkäin. Laitteet ovat ympäristötehokkaita ja helposti käsiteltäviä, ja lisäksi niissä on valmius automatisoituihin operaatioihin.  

Heinäkuussa 2018 toimitettavan tilauksen myötä Kingston Freeportin Konecranes Noell -konttilukkien määrä nousee 33 laitteeseen.

Kingston Freeport hyödyntää konttilukkiensa ylläpidossa Konecranes Noell Fleet Management System (FMS) -kalustonhallintajärjestelmää. Sisäisesti kehitetyn järjestelmän ansiosta asiakas voi seurata konttilukkien kuntoa missä tahansa käytön vaiheessa.

Peter Kania, myyntijohtaja, konttilukit, Konecranes, sanoo: ”CMA CGM Group ja Kingston Freeport ovat pitkäaikaisia asiakkaitamme, ja olen iloinen, että he ovat osana pitkän aikavälin kehityssuunnitelmaansa päättäneet hankkia lisää meidän konttilukkejamme.”

Lisätietoja:
Lehdistö
Peter Kania, myyntijohtaja, konttilukit, Konecranes
Sähköposti: peter.kania@konecranes.com tai puhelin: +49 931 2053-10

Sijoittajat:
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: miikka.kinnunen@konecranes.com tai puhelin: +358 20 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2016 yrityksen (vertailukelpoisen yhdistetyn yhtiön) liikevaihto oli yhteensä 3 278 miljoonaa euroa. Konsernilla on 16 600 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

Press images

Download high resolution image