You are here

Konecranes och Ports of Auckland tecknade avtal om underhåll av kranmjukvara

I september 2018 tecknade Konecranes och Ports of Auckland Limited (POAL) i Nya Zeeland ett underhållsavtal för kranmjukvaror för de nya automatiserade grensletruckar som snart ska levereras till deras terminal. I avtalet ingår tekniskt stöd dygnet runt efter att utrustningen tagits i bruk.

Utrustningen som avtalet täcker beställdes 2017. I beställningen ingick 27 nya Konecranes Noell automatiserade grensletruckar (A-STRAD) samt modifieringen och automatiseringen av 21 manuellt drivna Konecranes Noell grensletruckar.

“Uppgraderingen till automatiserade grensletruckar är avgörande för att vi ska kunna öka vår kapacitet och kunna uppfylla framtida fraktbehov i den snabbt växande staden Auckland”, säger Ports of Auckland:s VD Tony Gibson. “Vi måste kunna lita på att alla möjliga problem med automationsmjukvaran löses snabbt och effektivt, och med det tecknade avtalet gör vi det.”

“Vi uppskattar verkligen POAL: tillit till våra automatiserade grensletruckar och mjukvara. Avtalet är en del av Konecranes automationslösning och tillhandahåller stöd även i de mest kritiska situationerna. Det ger också sinnesro om kunden beslutar sig för att ändra, uppgradera eller övergå från manuell till automatisk drift”, säger Mario van den Heuvel, Direktör, tekniskt stöd, Konecranes. “Tillgången till våra experter dygnet runt och minimerade responstider, gör att övergången är lättare.”

Enligt avtalet tillhandahåller Konecranes en dygnet runt telefonjour och rådgivning, samt de senaste systemuppdateringarna. Konecranes kommer att kunna agera och lösa mjukvaruproblem snabbt, eftersom experterna kommer att etablera en säker fjärruppkoppling till POAL:s Konecranes Noell grensletruckar var dom än är i världen.

Ytterligare information:
Mario van den Heuvel, direktör, tekniskt stöd, Hamnservice, Konecranes
E-post: mario.vandenheuvel@konecranes.com eller tfn +491702296400

Alfredo Bouza, försäljningsdirektör, Hamnservice, Konecranes
E-post: alfredo.bouza@konecranes.com eller tfn +34679339058

Konecranes är en världsledande koncern av lyftverksamheter, med ett brett kundregister som innefattar verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler. Konecranes levererar produktivitetshöjande lösningar och service för lyftutrustning av alla fabrikat. År 2017 uppgick koncernens omsättning till 3 136 MEUR. Koncernen har 16 200 anställda på 600 platser i 50 länder. Konecranes aktien är noterad på Nasdaq Helsinki (symbol: KCR).
 

Press images

Download high resolution image