You are here

Konecranes sai ensimmäisen CXT Explorer -tilauksen Johnson Arabia LLC:ltä

Konecranes sai joulukuussa 2017 ensimmäisen CXT Explorer -tilauksen Dubaissa toimivalta Johnson Arabia LLC:ltä. Tilaus sisältää yhden CXT Explorer -nosturin kahdella nosturin perustana toimivalla kontilla. Nosturi toimitetaan vuoden 2018 alussa. Osapuolet ovat sopineet, ettei tilauksen arvoa julkisteta.

Johnson Arabia on Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa toimiva siirrettävien ajoneuvonosturien ja henkilönostimien vuokrausyritys, joka tarjoaa kustannustehokkaita ja monipuolisia nostoratkaisuja useille teollisuudenaloille, kuten petrokemianteollisuuteen, infrastruktuurin rakentamiseen, tuotantoteollisuuteen sekä rakennus- ja ilmailualalle.

”Olemme iloisia Johnson Arabia LLC:n ensimmäisestä CXT Explorer -tilauksesta”, sanoo Ajit Kumar, myyntijohtaja, teollisuusnosturit, Konecranes Lähi-itä. ” CXT Explorer on yksi uusimmista tuotteistamme, joka auttaa saavuttamaan sisätiloille ominaiset laadukkaat ja turvalliset nostotoiminnot myös syrjäisemmissä työympäristöissä ja olemassa olevan infrastruktuurin ulkopuolella.”

CXT Explorerin ydinvahvuus syntyy sen patentoidusta rakenteesta: nosturi voidaan koota nostovalmiiksi vain parissa tunnissa. Viiden metrin nostokorkeus ja jänneväli luovat hyvin tilaa monenlaisiin nostotehtäviin niin sisä- kuin ulkokäytössä. Johnson Arabia hyödyntää CXT Exploreria laitteiden kunnossapitoyksikkönä useampia nostureita ja henkilönostimia työllistävissä asiakaskohteissaan. Kun aiemmin laitteen toimintahäiriö saattoi vaatia sen palauttamisen Johnson Arabian omaan toimipisteeseen, CXT Explorerin avulla laite on nyt mahdollista huoltaa nopeasti suoraan tuotantokohteessa.

Johnson Arabia, joka on erikoistunut siirrettävien nosturien ja henkilönostolaitteiden nostolaitteiden vuokraamiseen, etsi väliaikaista mutta luotettavaa nostoratkaisua. Se harkitsi myös silta- tai puominosturin asentamista asiakaskohteidensa kunnossapitotarkoituksiin, mutta valitsi sitten vankan mutta siirrettävän CXT Explorerin. Johnson Arabian johto uskoo ratkaisun auttavan heitä maksimoimaan laitteiden toiminta-ajan ja näin johtavan myös suurempaan asiakastyytyväisyyteen.

Lisätietoja:
Lehdistö:
Raine Jussila, CXT Explorer -tuotepäällikkö, teollisuusnosturit, Konecranes
Sähköposti: raine.jussila@konecranes.com tai puhelin 040 716 6650

Sijoittajat:
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: Miikka.kinnunen@konecranes.com tai puhelin 020 427 2050

Lisää mielenkiintoisia tarinoita Konecranes-konsernista löytyy osoitteesta wayup.konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2016 konsernin (vertailukelpoinen yhdistetty yhtiö) liikevaihto oli yhteensä 3 278 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 16 600 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

 

Press images

Download high resolution image